Triumph-Adler/ 3206 CI

Triumph-Adler/ 3206 CI kopen

Flexibele A3 kleuren multifunctional die in veel moderne kantoren hoog op het verlanglijstje staat en dus aan zo veel mogelijk gebruikersvereisten moet voldoen.


Dat betekent dat een hoog niveau van gebruikersvriendelijkheid essentieel is. Het multifunctionele 3206ci toestel is speciaal ontwikkeld om aan deze eisen te voldoen.
Overtuigende kleurdocumenten worden gedrukt met een snelheid van 32 pagina's per minuut aan een resolutie van 1.200 dpi. Diverse innovaties op het gebied van kwaliteit, productiviteit, veiligheid en energie-efficiëntie voldoen aan de moderne gebruikersvereisten. De menu's van het grote kleurenpaneel zijn makkelijk te bedienen. Bovendien biedt haar papierbeheer een hoge flexibiliteit dankzij de mogelijkheid tot afdrukken op papiergewichten tot 300g/m² en papierformaten tot SRA3 uit de cassette.

Daarnaast kan de gebruiker met behulp van een finisher de kwaliteit van zijn documenten verbeteren door ze als brochure te printen. Het systeem behoudt de bronnen doordat blanco pagina's automatisch worden gefilterd. Met de geïntegreerde HyPAS-interface kunt u de optionele software oplossingen integreren om specifieke processen te optimaliseren.

De optionele Fiery® Controller biedt verschillende opties voor geoptimaliseerde kleurenweergave.

Meer dan 30 jaar ervaring...

Wij herstellen verschillende merken kopieermachines (UTAX, Triumph-Adler, Brother, Ricoh, HP, ...) . Wij verkopen kopieermachines, faxen en printers van Triumph-Adler en Brother


Contacteer ons